Wednesday, April 10, 2013

060413


As salam.

Lama dah tak menjengah blog. Lagi lagi nak update. Banyak dalam draft sebenarnya. Okey I will make it short and simple. Pada 060413, Sabtu yang lepas merupakan anniversary aku yang kedua tahun dan Hari Pertunangan aku. Fuhhhh. Bila sebut pasai TUNANG semacam aura plak. Hahaha. Perubahan paradigma kata orang. Selamatlah sudah aku bertunang dan bergelar tunang kepada Encik T pada hari terbabit. (skemanya ayat -..-) 


Banyak ucapan tahniah, dan semestinya semua menunggu bila hari bahagia aku. (skema lagi) pasai hari bahagia tu nantilah aku bagitau. Tak boleh nak bagitau sekarang, nanti takut tak jadik, malu jeeee. Ade yang dah tau tu, Insya Allah. Terima kasih pada semua yang ucap, pada yang datang tolong  memeriahkan majlis. Awww mak terharu sangat *kesat air mata*


Nak kata rasa tu, semestinya aku happy. Over the moon gittewww. hehehe. Yelah, benda sekali seumur hidup. Nak lagi rezeki, date tu kena dengan Anni aku yang ke 2. Hoverrr nak date sekali sambut. Kot kalau nak kahwin tahun depan tarikh 6April pon boleh. Jatuh ahad :) tapi takmo lah, nak kahwin cepat. HAHAHAH. (Gatal)

Dah jadi tunang orang kena behave banyak banyak banyak --. hehe

Mari enjoice the picca!








ai pandang atas, yu pandang bawah. elok serasi benarrrrr

And this is for you Mr Fiance :)

The day we met
Frozen, I held my breath  
Right from the start 
Knew that I'd found a home  
For my heart  
Beats fast  
Colours and promises  
How to be brave  
How can I love when I'm afraid to fall  
But watching you stand alone  
All of my doubt suddenly goes away somehow
 
One step closer.

3 comments:

-yana mz- said...

alhamdulilah...congrates kecik!

nur nabilah syazwani said...

thank you yana :)

anata said...

congrats dik :)