Friday, February 10, 2012

sepuluh yang bahagia :)

salam semua.


oh yeah sekarang dah aku mula malas mengupdate blog. sangat bz the buzz buzz. tapi takpe kali ni aku update satu. :) ini pon dah lambat sebenarnya. haha. selamberrr. :) sebulan sekali aku mesti update pasal yang satu ni. MONTH-NNIVERSARY. aku tak paksa korang untuk baca. dan tak paksa jugak untuk meluat. diam! yes dah sepuluh bulan. or maybe macam ni la, eh baru sepuluh ke? haha. banyak jugak yang tak sangka. macam dah lama. sebab dok berdua bersatu je. even my mom called us "the belangkas" haha terima kasih la ibu :p

>___<

what i have been through these 10months? wowoooo everything. jatuh terduduk pernah. terlentang. tergolek sampai tak reti nak bangun balik pon pernah. tapi aku bangun jugak. terima kasih sudi hulurkan tangan. and well, syukur sangat sebab aku dan dia tak pernah lalui "on off relation" di mana aku sangat sangat tak suka. dan syukur bahagia sentiasa ada. senyum tak selalu lekang. terima kasih sangat sangat sangat sebab bawak aku ke dalam dunia kamu. ohsemmm!! kalau boleh aku nak duduk kat situ sampai bila bila. can i? :D

terima kasih untuk semua doa kalian. insya Allah jika sampai waktu itu, jika panjang umurku, aku mesti jemput. OUH pantun untuk awak :p

Pink pretty pink,
Blue baby blue,
The one I always think,
Is YOU :D


*ok pantun yang hodoh. sekian. HAHA

No comments: