Tuesday, October 04, 2011

kehilangan

assalam semua. :)

benda ni dah lama dah nak tulis sebenarnya tapi M besar menguasai diri. nak bagitahu je, my bucuk bucuk Kaktus dah mati. huaaa~~ even kaktus je pon kan dia ade sentimental value dia. ala semua dah boleh agak ape value tu. yes, dia yang bagi. atas sebab? haha. aku tak tahu pulak dia akan concern kat benda yang sangat remeh memeh macam tu.

aku kejenye menghadap jela pc ni dari mula keje smpai ke habis keje, so kadang kadang aku akan sakit kepala. paham paham la kan :) so kalau nak release sikit kepala tu kena pandang benda benda hijau. contoh paling bagus pokok. tapi mana nak dapt pulak pokok dalam ofis ni. so aku sendiri pon boolayan kan aje benda macam ni sebab remeh. but one day, dia balik dari site masa tu aku melepak kat meja colleague sebab tengah tunggu render. then dia masuk terus pegi kat meja aku and letak something. aku buat dekk jela dulu. then a few minutes later baru aku pegi and tengok ape benda. OHEMGEE~ senyum aku sendiri. encik KAKTUS. :D

bentuk dia sebenarnya agak tetttetettttttt~ HAHA. habis dia kena bahan kat ofis sebab dia bagi yang 'kecik'. sebab ade saing sorang ni punya bentuk sama but 'panjang'. haha. paham paham sendiri aku tak nak explain. :p

but now encik KAKTUS tu dah mati. sobs sobs. minggu lepas dia dah mati. sekarang aku dah kembali mengalami sakit mata dan kepala yang kronik. sobs~ takpela. yang pergi biarkan dia pergi. aku sedih sangat sebab benda tu ada value dia. sedih bila benda yang kita sayang, dah takde. aku tak reti jaga la kot? maafkan daku.~


dia mengalami lembik di bahagian dalam. sobs~

No comments: