Monday, October 10, 2011

hackers yang psiko lagi gile.

as salam. :)

hari ni aku bukan nk cerita pasal aku kena hack. tak pernah lagila kena hack. but a friend of mine. aku baru terbaca status dia yang semcam lain. sebab itu bukan gaya dia yang tulis. yaaa tak kenal rapat mana pun dengan dia ni but aku kenal dia dia kenal aku. kenal since dekat sekolah and she is taking mechy. dia ni cantik orangnya, nak nak lagi keturunan syarifah ni. :) siapa dia? bia jela rahsia. kalau tahu tu tahula.

aku tak tahu apa sebenarnya punca but based on what that psycho wrote on her status, dia ni dah lama minat kat dia ni but then dia ni dah ada boyfie. dah lama mengidam nak kawan aku ni but tak dapat. dia boo layan. katanya dia ni sombong. duhh! dah orang tak nak. janganla kau merenyam pulak. cari lain! ni sampai cakap pegi bomohkan dia ni. hack fb, email semua. dpt tahu luar dalam dia. ishhh! dah lain ni. ni dah masuk DENDAM.

takut pulak aku bila tengok orang macam ni. desperedo. kamon! jangan malukan kaum lelaki la derrr. aku xnak kupi pes aku type semula jela ape yang psiko ni tulis.

"Selagi akew x berjaya hapus kan relationship ship ship ship shit xxxxxx dgn xxxx selagi tu akew xkan rehat.lalala.puas hati aku dah berjaya bomoh diorang.padan muka.sombong sangat selama ni"

"Semakin hari semakin kau bergado dgn boippren kau semakin dekat ko kat aku...hahaha.ada can lew akew"

"Cepat lah berkesan mandrem tok ni.harap berbaloi lah 300 mandrem ko dgn boippren biar berkelahi dan putus.yahoo."

"FB ko aku hacked.YM ko aku hack.email ko aku hack.balak ko pun sekali Jadi mangsa.lalala"

"Engkau berlagak sgt kan?.kau ingat bagus sangat kew?.cantik sgt?.sekarang rasa lew kau.berlagak sgt denangan boipren ko?.skang setiap kali ko jejak Jew kaki ke uitm aku akan gelak dgn geng aku...ko lah mangsa terkini."

"Semua kandungan email.semua gambar.semua yg sulit.termasuk kau dgn boipren ko aku dah tau."

banyak lagi. malas nak kopi pes semua. ngehehe. susah jugak jadi orang cantik ni. baik biasa biasa aje. yang penting syukur dengan apa yang ada. hehe. to that person sudah sudahla kamu. macam takde motif je makin lama. macam takde je perempuan lain. gile! L!!


4 comments:

siti hawa amran said...

huish.giler jahat hackers tuh.rasanye mcm tahu jer keturunan syarifah nih.hee.

nur nabilah syazwani said...

dah tau shhhh diam diam :D

EirA said...

patotlah tengok status dye mcm pelik jer..pelik jugak aku pesal kalo dye bomoh,dye bomohkan diri dye plak(based dr status tu lahh)ish2,susah kan bila ada org yang skt hati mcm neh..

nur nabilah syazwani said...

haaa tau takpe. ngeee~ kesian ke dia. susah bila orang cantik2 :p dh ade dengki.