Thursday, October 06, 2011

1/2 and a year :)

half and a year
6months
184 days
11040 minutes &
662400 seconds.



dah masuk 6bulan. aku tau ada lagi kat luar sana yang lagi lama dari ini. tapi kalau takde sama sama nak jaga sesebuah hubungan tu, sehari pun belum tentu boleh tahan kan? so bagi aku 6 bulan tu agak lama. weyhh setengah tahun. *tahun tu bunyi macam lama kan? HAHA propa!*

macam macam aku dah tempuh. turun naik turun naik. bahagia memang. tapi tipu kalau takde pasang surut. tapi jangan sampai terlalu surut, nanti nak pasang balik susah. amik masa lama lama. bagi aku dan dia, kitorang memang tak leh jauh lama lama. bukan ape, jenis aku bukan boleh tahan long disrance relationship and aku sendiri tak pernah rasa. so aku tak nak. jadi untuk yang ini aku syukur sebab dekat sesangat.

ape semua susah senang aku dia tahu. dia bantu. tak pernah sekali pun dia merungut walau kadang kadang aku ni sangat sangat mengada. HAHA. maaf ye sayang.

anyway;

HAPPY 6th MONTH-NNIVERSARY
sayangku, TAUFIK.
xoxo

terima kasih untuk segalanya. saya tak mintak banyak dari awak, cukuplah sayang saya dengan ikhlas. saya sayang awak......cabooOOttt~!


p/s: japgi ade gmbar tunggu ai habis render :D

p/s2: dh taruk gambar :D

4 comments:

N said...

6 months more and boleh sambut 1st anniversary! woot!

nur nabilah syazwani said...

tau xpe nizz!! :D huhu sekejap je masa berlalu kann~

siti hawa amran said...

congratss ...
pejam celik pejam celik dah setahunnn..heee.

nur nabilah syazwani said...

thanx dear :) tula tu yg ni pon pejam celik dh stgh tahun :) insya allah. hope leh smpai lagi jaoooo~