Monday, September 05, 2011

HAPPY BIRTHDAY BABY BOY!

As salam semua :)

nampak tajuk? HAHAHA. ala birthday dia semalam. so tajuk tu bia la ala ala manja sikit. manjakan dia *semalam je* HAHA. yeps, semalam birthday beliau. awww awww~ beliau tua 14 hri dari saya. :D ingat senang ke nak jumpa orang yang birthday dekat dekat ni? susah tau. alhamdulillah jumpa dah ni.

nak dibuat seprais takutnya nanti seprais yang tak seprais. sebab dia ni pandaila main agak agak ni. dan aku ni pulak lurus mulus pergi kantoikan macam tu je. cisss! HAHA. so agak seprais jugakla semalam tu. aku senyap senyap bagi duit kat adik dia suruh belikan kek sebelum aku balik kampung. so nak suruh celebrate dengan satu family la. without me sebab balik kajang hari ahad. sobs! tapi apakan daya dia ni pegi melepak pulak. heerrr~ memang suka spoil plan la muncet ni. HUHU. so semalam malam baru celebrate.


padan muka. kena calit kek! :D

aku macam biasa buatkan cupcake. ni serius cupcake paling simple pernah aku buat sebab tak ada idea macam mana nak design. ghisau dia tak suka but tak. dia suka sampai tak mau makan. HAHA. sampai bila nak simpan tak tau.


present dia? ade. :) dah bagi sebelum raya. sebab nak bagi dia raya dengan benda alah tu. benda alah? hehe. JAM. itu je yang aku bagi. mahal ke murah ke ape ade hal :) its not about the price, but the smile that i will get after that. PRICELESS baby :') dia memang suka melompat lompat *tak namapk dia lompat tapi rasanya dalam hati ye kan? * and dia yang pilih sendiri hadiah dia sebab aku pernah bagi dia listing yang aku pilih, hampeh satu pon takde. so baik dia je pilih sendiri. tak seprais pon xpela. janji dia suka.

ucapan untuk birthday boy? :)


  • selamat ulang tahun yang ke 22 tahun sayang~(˘⌣˘)ε˘`)
  • moga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendak-Nya. AMIN
  • selalu selalulah senyum, sebab bila awak senyum kan ade dua cekodok. 'kenyang' saya. ;p
  • moga semakin naik umur ni, semakin matang ye. katang sekali. kacak tu dah selalu. HAHA
  • saya sayang awak sepenuhnya hati saya awwwrrr~ ♥ (ʃƪ˘▿˘)♡(˘▿˘ʃƪ)

4 comments:

ichi said...

so sweet...ehek ehek:) ohsem!weee:DD~

nur nabilah syazwani said...

hakhak ingt awok sorang je sweet? ;p ohsem mana ohsem? HAHA.

ichi said...

tersengeh haku kt sini bace lagi...alahaiii:DD~

nur nabilah syazwani said...

haha. parah dah awokk ni.. baca sengih sorang sorang.. :p