Tuesday, September 06, 2011

❤❤❤❤❤

As salam semua :)



*guna sketchup je pon. HAHA -.-"

yeps, macam dah tertulis kat gambar tu today was our 5th month-nniversary. alaaaa memangla 5 bulan baru. tapi korang ingat senang nak smpai 5 bulan? haila susahhhhhh. macam macam dugaan. kejap kejap gorilla melintas. kejap kejap ade hujan taufan melanda. tapi semua yang kitorang lalu sama sama memang berbaloi baloi. macam dia cakap

T: bila dengan yu, ai rasa bahagia semacam.. :)
N: asal bahagia semacam yu?
T: dahtu nak berapa macam? takkan bermacam macam pulak.
N: hahaha. *serius tak lawak HAHA~

kau tau bila aku dengan kau aku boleh jadi diri aku yang sebenar. dan kau jugak macam tu. kau ni segan xde silu lagila takde. selamba je pagi tadi aku dapat 'hadiah' dari dia. HAHAHA. baikkkkk punya! *deymnn~ HAHA. xpela. ai terima dengan ikhlas yu. kalau dengan dia ni aku tak payah nak all the time formal. kau aku, lu gua semua pon boley :)

tu aku sayang dia tersangat sayang. dia sahabat aku, teman baik aku, bahu aku, laki aku *ehh? HAHA*, dan paling penting dia adalah............................................. (isi tempat kosong) aku. ala korang mesti tau punye. kalau selalu baca entri aku sebelum sebelum ni mesti tau ape yang kosong tu. ok la aku bagitau. dia adalah SENYUMAN aku (◕‿◕✿)

kadang kadang ada yang sampai tersalah sangka aku terlalu memuji dia. terlalu selalu tulis pasal dia. ala macam apa yang jadi dulu kat someone, yang gebang sini sana alih alih putus kan. cuma aku mintak kalau tak suka sekalipun, janganla mendoakan yang tak baik. isshh simpangla. mintak ye jangan :)

anyway, terima kasih untuk segalanya sayang. doaku agar semuanya kekal sampai hujung nyawa. ❤

p/s: 2tahun 7bulan. HAHA. -.-"