Monday, September 19, 2011

180911

assalam semua :)

ouh semalam aku dah tua. haha. 22 tahun. and hapy birthday to me~ agagaga. nak ucapkan bebanyak terima kasih pada yang wish kat hp, kat twitter and yang paling banyak kat FB ofgozz~banyaknye yang wish supaya MOGA KAHWIN CEPAT. banyak doa tu!! amin amin :D and thanx pada boo, u are the first one even tho masa tu aku dah tido kepenatan drive balik dari kajang ke rawang. pheww~

any special celebration? nope. frankly speaking i don't have one. naaa, aku bukan kisah sangat pon celeb or not. yang penting aku bersyukur aku masih bernafas sampaila saat ini. dah 22tahun 1 hari harini. haha. and a big thank you to my mummy actually sebab dah lahirkan along yang degil ketegaq ni.. sorry mummeyh~ ape ape pon i love you sooo much tsskk tskk :') hehe.

lagipun secara jujurnya la, aku tak rasa semalam macam birthday sendiri. ala dah besar kot. so takdela macam dulu dulu yang memang paling tunggu birthday sebab beria nak kek, nak hadiah. sekarang idok leee~

semalam agak hectic sebab buat cuppies and kek untuk aina lulu punya sis. wedding dia. :) it was ohsem. macam biasa, birthday girl kan? seret la tu pakcik kemana sahaja pegi. wedding dia sangat grand. everything was ohsem. cantik bebenau. teruja aku. HAHA. Pakcik Beruban kata "birthday girl tak boleh marah marah & tak boleh kena marah" haiii~ i wish everyday was my birthday. HAHA. boleh x? :p so after that memang sangatla penat penat sebab seharian tak tidur. and dia la yang drive all the way. thank you yyg :D

dah odw balik tu dia ckp "jomla pegi makan kek kat secret recipe..eh oppsss. tercakap pulak -.-"" haha. ape daaa~ kantoi macam tu je. cehh. nway pegila makan dekat Metro Point Kajang. Chocolate Indulgence yaww. favyfavy~ *idoklee beli satu kek, beli slice je :)* cukupla kan untuk berdua je. seronok sangat semalam koz ni first time someone special buat mini celeb for my birthday. before this? no! so yesterday was my first time sepanjang 22tahun ni :)

his and mine :D

sorry gambr sebelum makan xde. HAHA

kenyang dah pokcik ni.

lepas makan kat secret recipe pegi rumah mak nurul ade open house. and again dia temankan jugak, dia jugak yang drive. HAHA. and aku? tido kat tepi. memang sangat penat semalam. after that balik kajang semula and spent the whole day with him. awww~ thanx sesangat sayang. am so so so overwhelmed. :D LOVE YOU!!

(◕‿◕✿)

tengok si gile ni -.-"

p/s: terima kasih banyak banyak lagi sekali pada yang wish. wish korang semua doa, and alhamdulillah. and insyaAllah juga ye :D don't worry, ada jodoh. i will be married someday. HAHA. *siottt je ucapan kan :p*

p/s2: thanx syg sebab semalam semua ada. kapal selam, basikal, helekopter, kereta buat U-turn, *kereta manual xreti ey? ahaha*. KAU JUGAKLA YANG AKU SAYANG DOWHH~ :)

2 comments:

ichi said...

bahahaha si gile lu pgl gua? kurang sopan makcik nih~

nur nabilah syazwani said...

hahaha. padan! ;p