Thursday, June 16, 2011

menjawab kenyataan encik ICHIgus! :p

salam semua.. :)

entri ni berkenaan dengan penjawaban soalan dari kaum adam. haaa. ni jawapan untuk kamu. :)
*hengat kaum awak je boleh betul? nehii!hahaha*


LELAKI KATA: klu kami kata xmen game,kami mmg bbtl maksudkannye...(sies wei)hahahaa

WANITA JAWAB: masalahnye game ape yang kamu main tu? ce cite sikit.

LELAKI KATA: klu nmpk kami terhegeh2 nk kuakn duit dr dompet,ppndai lh hulur sket (ke ko pn xde duit)

WANITA JAWAB: tapi semalam kami yang dah bayar. so hari ni giliran awak. nasib!

LELAKI KATA: kami x suke nk balas msg n jwb cl setiap mase...(tettttttt)

WANITA JAWAB: kami tak mintak pun. tapi bila nanti kami dah berhenti call atau msg kamu jangan nanti marah marah sebab kami tak msg atau call. :)

LELAKI KATA: klu nk buat2 mrajuk sekali sekala takde mslh,klu tiap mase nk majuk tu carik mslh (muahaha)

WANITA JAWABB: kalau korang pulak merajuk macm mana? lepastu nak pujuk kena ada NASI la, apela. cmne cite? haha.

LELAKI KATA: klu kami buat alasan xnk kua dating tu maknenye tgh pokai la tu...(ataupn nk dating gn org len)

WANITA JAWAB: kau cuma pilihan kelima kitorang, kalau kau tak nak yang lain ade. NEXT!

LELAKI KATA: klu tgh dating tu kami tgk pompan lain,jgn lh marah...itu menunjukkan kami ni masih normal
dan bkn homo (nk bukti ke?hahai)

WANITA JAWAB: kalau dah bila kami kagum dengan body orang lelaki lain lagi lagi macam AARON AZIZ, korang konfirm berbulu dan tengok body sendiri. *tak cukup ke* memang takkkk!!

LELAKI KATA: kami xsuke tunggu kamu kamu n kamu bermekapan dan btl tudung dlm toilet lame2...(tgl bru tau)

WANITA JAWAB: kalau kau mengomel awek kau ni tudung senget, muka berminyak macam dah boleh goreng telur, aku seligi kau! nanti kau jugak jalan laju laju ke depan tinggal awek kau kat belakang.

LELAKI KATA: wish 'gudnite' n 'gudmorning' bkn lh satu kewajipan bg kami (bg salam len kali)

WANITA JAWAB: itu cuma nak menandakan kat korang yang kitorang ni dah celik ke belum. kang risau pulak. salam tu sekali la deyy~

LELAKI KATA: kami mmg tak pernah period,tp kami pn ade nk badmud jgk...(libeh jpg potakpek)

WANITA JAWAB: tapi korang kadang kadang hari hari nak badmud cmne? itu tak kena ini tak kena. parah lagi korang ni!

LELAKI KATA: tgh period plak bkn alasan utk kamu marah kami tak memasal (kasar tol gurau)

WANITA JAWAB: dah diberi peluang. sebulan sekali jee pon.. itupun nak berkira ke.. cehhh~

LELAKI KATA: jgn ckp 'saya tak faham la dengan awak nih!' sb kami pn bukannye faham sgt dgn
kamu kamu n kamu nih...(grrrrrrrr)

WANITA JAWAB: haku lagi tak paham dengan makhluk bernama lelaki ni. smpai kiamat la tak terkatam lagi kitab pasal lelaki.

LELAKI KATA: kurus itu seksi (hahai)

WANITA JAWAB: siapa kata kurus itu sexy? kalau tak dah ramaila orang jatuh cinta dengan Apek senario dan bukan dengan Aaron Aziz. ade paham? haha.

5 comments:

ichi said...

alaaaa...kurus tu seksi wt..jgn la nk merusuh plak...hahai~

nur nabilah syazwani said...

xkan pernah ade istilah kurus itu sexy. wekk!

ichi said...

ade org gemok jd model?ade?ade?haaa~

N said...

aneroxia n bulimic tuh kategori kurus. sexy ke mereka?

nur nabilah syazwani said...

boo: tak de pulak kata gemok..dan yg model tu xde pulak kurus. dah awak tu kategori kedengking. phm? :p

N: kau tnya pakcik ichi tu. hahaha. xpernah aku aggp kurus itu sexy.