Wednesday, December 22, 2010

graduation day.. ;)

salam all.. ;)

alahai entri ni suppose dah lama dah aku tulis tapi memandangkan kemalasan melanda bertubi tubi..muahah! malas la nak update..berkepuk la jadinya..nak dijadikan cerita,begini....

pada 18 Disember 2010 bersamaan hari Sabtu, telah berlangsung satu majlis konvokesyen di Hall of Fame Limkokwing Universiti. dia ada dua session, session 1 dan session 2. so aku kat dalam session 1 coz itu untuk post graduate and degree student. session 2 untuk diploma student. berkumpul seawal jam 7.00 pagi.. siap siap semua ouh berdebar debar hati. tunggu kat library bersama semua student yg nk grad. tak sangka hari tu akan tiba juga. sungguh tak percaya. :')

acara semua bermula jam 9 pagi tepat. so berarak la semua dari students holding area ke Hall of Fame.. pergh...bangga bila melalui karpet merah. semua dok amik gmbr. haha. perasan artis kejap. kiri kanan depan belakang photographer..muhuhahaha..

and mereka ada menjemput tetamu VVVVVIP, Sultanah Hajjah Kalsom merangkap permaisuri negeri Pahang. she was wonderful and pretty too! wow! dia ni sporting habis. masa dia nak balik, koir universiti ade nyanyikan lagu medley favourite dia, and dia aku tgk dh joget2 atas kerusi dia. bukanla dia berdiri atas kerusi and joget joget. tatasusila kena jaga beb. dia just goyangkan badan and tepuk tepuk tangan je. hihi. seronok sangat! it was fun day.. tak formal and we even can cheer and bising bising.. ;)

so habisla acara pada pukul 1 tengah hari macam tu koz ade session lain pulak nak masuk. so my mummy, daddy, siblings,opah, cousins and even my uncle were there to celebrate me. awwww..! tahnk you so much for all the supports. selepas tu wahajib la pergi ambil gmbr. ala., muka dh sememeh penat mengantuk ambik gmbr mesti boleh senyum smpai telinga. haha. ;P and thanx for the bouquet.. pretty flowers.. ;) ouh ouh, my sibs ade bagi teddy bear minnie mouse..hiks! thanx again!!

so dengan rasminya saya sudah bergelar Bachelor of Art in Interior Architecture. ;)




8 comments:

farha s said...

wahhhhhhh.tahniah kak nabilah.
tak sangka akhirnya habis jugak program.tak saba2 nak tunggu turn faha pulak.good luck kak nabila dalam kerjaya,boleh belanja faha makan lepas ni.heee;)

N said...

whoah tahniah kecik!

EirA said...

congrat's kecik..

yatie's EPISODE said...

kak chik, congrat! (=

nur nabilah syazwani said...

farha: terima kasih syg..yes at last habis jugak. sampaila ke titik nokhtah degree. ;) surely i will treat u with something if god willing. ;)) xoxox

N: nama nk glamour. hihi,,thanx a lot ye yg!

eira: thanx bebanyak yang.. ;) miss ya!

yatie: haha. kak chik.. daymn! nama melekat habis.. ;) thanx doll and u too. for u DL.. ;)

Imzainieyzulkipli said...

ehhh ko dah abis blaja ker???
cepat siot.....

Cik Faeezan said...

tah ne ah sis :)
sorry lmbt wish.hehe. kawen jgn lupe jmpt.

nur nabilah syazwani said...

ah lock: ahaaa,,cepat kan.. aku pon tak percaya. ;P

faezan: te ri ma ka sih syg. ;P